summer love, del 8


Elins Perspektiv;
Vi kom hem och jag hjälpte Frida att bära väskorna och när vi kom ner så gick vi först in till mitt rum eftersom Zayns rum var stängt. Vi började packa upp då vi hör killröster komma emot min dörr. "Heeeeeej tjejer!" Sa Harry och jag såg på Fridas blick hur glad hon blev när hela högen hade kommit hit och hälsat på henne och kramat om henne. De satt och pratade med oss och jag kände hur Frida och Harry kom bra överens. De pratade nästan hela tiden och eftersom Frida aldrig haft någon pojkvän så blev jag faktiskt ganska rörd av att se att hon kom så bra överens med Harry. 
"Hörrni tjejer, ska vi dra ner och bada eller? det är så jävla varmt här!" Hörde jag Liam säga. Vi höll med och satte på oss bikinin direkt. Vi åkte till en badplats lite längre bort där inte så många fans skulle hålla till. När vi såg sjön så sprang Niall ut först av oss alla och skrek "Den som kommer sist i är feg!" Vi alla sprang ut efter Niall och Jag & Frida hoppade i direkt efter Niall. Hand i Hand och bara skrattade. De andra killarna som kom ihoppandes efter oss skrattade också och Niall kom och kramade om mig i vattnet och viskade i mitt öra "Du är så otroligt fin, vill aldrig förlora dig." 


Nialls Perspektiv;
Jag brukar inte vara typen som vågar säga så till en tjej jag känt i knappt två dagar. Men Elin var speciell och jag gillar verkligen henne. "Åh, Niall. Du är den finaste killen jag någonsin träffat och jag vill aldrig förlora dig heller." Svarade hon. Jag log mot henne och våra läppar möttes. 
 
Vaknade tidigt nästa morgon, men det var väl för att jag visste att ingen annan skulle väcka mig. Harry är ju lika morgontrött som mig. Louis var hos Eleanor och Liam hos Bella, dem båda åkte dit tidigt imorse. 
Jag låg och tänkte på vad jag skulle göra idag. Elin ville säkert vara med Frida idag och Zayn är väl förmodligen med Perrie. Det blir väl bara Harry och jag idag antar jag.
"Niall, jag ska dra ut och möta Frida nu så du får väl hitta på något själv eller något. Du vet ju vart kylskåpet ligger." Sa han och skrattade. Han såg bättre ut än vanligt, det var något han hade gjort. Ja nu kom jag på det, han hade fixat till håret lite mer än vanligt och satt på sig sin fina tröja. "Jaså du kingen, ha så kul då! Ser att du klätt upp dig och allting, och klockan är inte ens tolv och du är uppe? lär vara en jävligt speciell tjej de där" sa jag lite retsamt och skrattade"Äh lägg av! Hejdå."  jag skrattade igen och hörde dörren smällas igen. Tänkte att nu när inte Frida skulle vara med Elin så kanske jag kunde SMSa henne ändå. Just när jag skulle trycka på "ring" så såg jag att jag fått ett SMS, från Elin. "Snälla Niall, kan du inte komma? Jag tror Zayn behöver dig just nu." 
 
Elins Perspektiv;
Frida hade gått ut och träffat Harry. Yaser, Mamma, Jessica, Ida och Anna var ute och shoppade och Safaa var hemma hos deras mamma. Det var bara jag och Zayn kvar i huset och jag tänkte precis gå ner och ta något och äta då jag hör en ledsen röst ifrån Zayns rum "Men vad menar du? Du vet att jag aldrig skulle göra något sånt. Perrie, snälla lyssna på mig. Du ska inte tro på allt skitsnack" Jag stod kvar och väntade utanför dörren ett tag, men när jag sedan hör snyft ifrån Zayn så kunde jag bara inte låta bli att gå in. "Zayn, vad har hänt?" Sa jag och såg på honom med en allvarlig blick. "Per.. Perrie och jag .. bråkar lite bara.." Jag hörde hur ledsen han var och jag ville verkligen inte se honom så här ledsen "Snälla Zayn, berätta för mig vad som hänt." han mumlade då något om att jag aldrig skulle förstå ändå. Jag förstod hur han kände så jag skulle precis gå ut genom dörren då jag hör honom börja prata "Vissa av våra fans, de flesta är oftast snälla och sånt. Men sen finns det en del fans som bara vill förstöra. Dem vill ha oss för sig själva och det är det bråket handlar om nu. Det är visst någon tjej som kallar sig för Moa och har lagt ut en bild då hon sagt att det var jag, att jag sov hos henne inatt och allting. Perrie är jättesur och media är ute efter mig och vill skriva en bra spalt. Det går rykten överallt och jag kan nästan inte gå ut längre" Jag försökte lyssna så mycket som möjligt och stötta han så mycket som det gick. Tårarna bara rann ner från hans kind och jag kände själv hur jobbigt det blev att sitta där så jag klappade Zayn på ryggen och sa att jag snart kommer tillbaka. 
Jag gick ut ur rummet och skrev till Niall. Jag fick svar nästan direkt och han svarade bara "Jag vet inte vad som hänt, men klart jag kommer. Puss" Jag la mig på sängen och bara 15min efter att Niall skrivit det så var han här. Han gick ner till Zayn som bara låg ner i sängen och sa ingenting. "Hallå Zayn, vad händer mannen? berätta allt" Zayn tog det från början och berättade om otrohetsrykterna som ett galet fan hittat på. 
"Zayn, ring henne igen. Ge inte upp om Perrie och låt framför allt inte ett dåligt rykte få förstöra för er. Jag vet ju hur mycket Perrie betyder för dig och jag vet ju hur mycket ni älskar varandra" 

Zayns Perspektiv;
Jag ville helst bara vara själv just nu men samtidigt så var jag väldigt glad över att Niall kommit hit. Han sa alltid så kloka saker och gjorde mig alltid på bättre humör. Han sa något om att ringa Perrie igen. Skulle jag verkligen det? Hon var så himla arg i telefonen och att bråka med henne är det värsta jag vet. Jag älskar ju henne mer än själva livet. "Menar du verkligen att jag ska ringa henne igen?" Sa jag och tittade upp mot Elin och Niall. Den båda nickade. Jag gjorde dom de sa och en ledsen Perrie svarade. Det gjorde ont i hjärtat att höra hur mycket hon hade gråtit och att hon grät fortfarande. "Perrie, Snälla tro mig. Jag har absolut inte gjort någonting. Du ska inte tro på allt bullshit du ser på internet. Det är ett galet fan som måste ha photoshopat dit mig eller någonting för jag har verkligen inte gjort något. Du vet hur mycket jag älskar mina fans men aldrig älskar jag dom mer än dig. Du är allt för mig Perrie, snälla förstå" i samma ögonblick så såg jag Niall och Elin gå ut ur rummet och lämnade mig i fred, det kändes skönt det också. "Jag vet verkligen inte om jag klarar av detta längre Zayn. du har blivit anklagad för otrohet flera gånger och alltid från samma person, den här Moa. Jag älskar dig mest av allt och det vet du men jag vet inte om jag klarar ett till rykte. Media pressar både mig och dig och vill veta hur vi känner och har det, de kommer jaga oss som dårar och .." Jag avbröt henne och samtidigt kände jag hur tårarna började rinna.. Att höra det där från den man älskar mest är verkligen inget man vill. "Tillsammans så kommer vi att klara dehär Perrie, vi har tagit oss ur alla andra gånger så vi kommer att klara detta också. Det är du och jag, bara du och jag och tillsammans är vi starka. Du är mitt allt, om du lämnar mig nu så kommer jag aldrig klara mig. Du är luften jag andas och marken jag går på" Jag kände ett leende bakom telefonen och hörde henne säga "jag älskar dig, Zayn. Jag vill vara med dig nu. Jag saknar dig alldeles för mycket. Kan jag komma?" Hela jag lyste upp och jag svarade snabbt "självklart får du komma. Du är alltid välkommen hit min ängel. Vi ses snart" 
 
Elins Perspektiv;
Jag och Niall låg inne i mitt rum och kollade på TV. Vi hörde hur glad Zayn lät tillslut och bara några minuter efter så kom han inspringande till rummet och kramade om oss båda. "Tack för ni finns, ni betyder så otroligt mycket för mig" Jag kramade om honom och sa att det var inget att tacka för. Han gick ut igen och jag och Niall låg kvar i sängen samtidigt som han höll om mig. Jag mådde så otroligt bra och jag undrar hur Frida har det med Harry just nu. 
 
Plötsligt så hörde jag Nialls mobil vibrera. Han kollade vem det var ifrån och jag tittade samtidigt som honom. På displayen stod det "Sarah" och det stod "Hej älskling, längesen nu. Jag sak..." Niall tittade på mig oroligt, som om han hoppats på att jag inte sett något. Han insåg att jag sett allt och han tröck upp hela SMSet eftersom det inte var någon idé att dölja det ändå. "Hej älskling, längesen nu. Jag saknar dig otroligt mycket Niall. Jag vill bara känna din lukt och dina armar runt om mig. Vi kan väl höras någon dag? Puss, Sarah" När jag läste det så kände jag bara hur det högg till i hjärtat och jag ville bara gråta. Jag hade SMSet i huvet hela tiden. Vem fan var Sarah? Är det Nialls tjej? varför håller han på med mig när han redan har en tjej? 

Vem är egentligen Sarah och vad händer mellan Niall och Elin nu? Kommer Elin verkligen att fortsätta träffa Niall? och vad händer mellan Frida och Harry på deras första träff ensamma? 
 

Det är ju måndag idag då, vilket innebär skola. Det är mycket läxor och sånt som ska göras men jag försöker att hålla bloggen uppdaterad så mycket som möjligt. Är ni taggade till nästa del? Kommer förmodligen imorgon! 
 

ja! :) jättebra! :) längtar till nästa! :) xxx

Åh, nej..varför sluta när det är mest spännande?:( skriva näst del så fort du får tid!;] Kram:)

Sv: ja, vi kan göra ett länkbyte!:D

My

Bra del!
Klart jag forsätter titta in här, du får gärna meddela mej när delar kommer upp och så genom en kommentar på min blogg eller något! ;)
kramis

Har du tips på inlägg och videos jag kan skriva och göra? Skulle blir super glad för tips! :D tränar du? Asså springer, går, osv? Har du tips för att gå ner i vikt och ha roligt medans du tränar? <3 kram!
Älskar designen, hur fin som helst! <3 älskar dessa bloggar efterspm jag är en stor directioner, direction infection hehe!

super!

Sjukt bra! Nej stackars Elin! Meeeer :D

Men vi kan ha ett länkbyte i alla fall så att du kanske får mer besökare. Vi länkar din blogg! :)

jättebra! :) längtar till nästa! :) xx

Hej!! Gör gärna ett länkbyte med din fina blogg. Bara att höra av dig så gör jag ett inlägg plus lägger in din blogg i menyn? Fungerar det? :)




Kom ihåg mig?