två noveller - länkbyte #2

Dehär är en jättebra blogg som nydligen börjat läst. Den är bra och det är en bra handling i den. Del 19 är uppe nu så det har alltså inte hunnit hänt så mycket än. När man läser den så vill man bara ha mer och mer! Kika gärna in denna blogg, otroligt bra. 

En tillbakablick från del 18;
Harrys perspektiv:

Jag lägger mig i skuggan och kollar på Louis som spelar pingis med Niall. Liam och Zayn har gått ut på stan medan jag inte har lust till någonting. Jag är sur på Louis för att han ska säga så mycket men ändå tacksamt över att Olivia vet och jag undrar på hur hon ska reagera. Jag gör en grimas när jag tänker på hur dåligt jag uppförde mig igår när hon hade kommit fram och försökt prata med mig. Jag undrar vad jag är rädd för att säga. Att Pauline och jag bara tagit ett uppehåll men att jag själv är säker på att det är över? Eller är jag säker på det? Något säger mig att så fort jag ser Pauline så kommer jag falla pladask igen men samtidigt känner jag precis likadant när jag ser Olivia. Precis då kliver hon ut på taket ifrån hennes rum och jag ser hur hon pratar i telefonen. Hon ler mot Niall och Louis som spelar pingis och går förbi poolen bort till dörren och nickar lite kort åt mig innan hon försvinner ner för trappan. Hur leendet blivit påklistrat så fort hon kollat på mig gjorde mig ledsen och besviken. Jag ser hur Louis kollar på mig borta ifrån pingisen och hans blick säger allt. http://thisoneforyou.blogg.se/


Detta är oxå en novell man bara vill ha mer och mer utav. Den är otroligt bra och jag tycker att ni ska kika in bloggen. Dock har novellen kommit en bit, redan på 49onde delen men vad gör det? Den är helt klart läsvärd och jag personligen gillar den väldigt mkt. Kolla in den vettja!
Handling;
Aqua är ett gatubarn som bodde i Mexiko. Hennes pappa var en drog och alkoholmissbrukare och hennes mamma var en hora. Hon hade inte träffat sin mamma någon gång. Aqua har även en lillasyster som var det enda som verkade hålla Aqua kvar i områdena kring dom fattiga hyreshusen. Det finns också ytterligare ett namn som borde tas upp, en av dom få personerna som var snäll mot Aqua. Han hade blivit nästan som en storebror eller handledare för henne. Även han ett gatubarn, men på en helt annan nivå. Han var någon som skulle kunna kallas ”king of the street” eller liknande. Han hade fått ett förvånansvärt bra rykte ute på gatorna, och någonstans även nappat upp Aqua under sina vingar. Men det var bara några få gånger i veckan, annars så var den lilla plåtburken där folk kunde slänga pengar, hennes bästa vän. Men vad händer om en tjej som är så fattig att hon har 0 kronor och en kille med säkert flera miljoner i bakfickan träffas?
 
 

Det var mer än okej!! :) Tack!




Kom ihåg mig?