change my mind, del 15

Janinas Perspektiv;
"You simply chose to go the easy route and be happy.", log han och jag kände hur mitt eget leende ökades.
"Yeah, I think so.", sa jag och tänkte just på det han sa, sedan nickade jag och fortsatte meningen. "I choose to be happy.", log jag mot han och tog en tugga av min mat. "I'm happy with you.", tillade jag och såg på Liam som nu reagerade på riktigt, hans leende blev större än mitt och hans vita fina tänder syntes.

TheSwaggerrKiiddfuck everything | via Tumblri†s me
. | via FacebookroxanaBoys..Boys

Vi åt upp maten och fortsatte att prata. Jag hade lyckats fått honom börjat prata om något annat ämne än känslor så konversationen rullade på. Jag tog oartigt upp telefonen och tittade vad klockan var, halv elva. Jag suckade och tittade på Liam som såg lite frågande ut. 
"I have to go, I promised dad to be home in time because we're going right early tomorrow.", sa jag och bet mig i läppen lite. "But thank you for everything, the food, for listening, everything."
"You don't really thanks for it. Everything for you.", han ställde sig upp och gick mot mig samtidigt som han räckte ut sin hand. Jag tog tag i den och drog mig upp, samtidigt som vi log mot varandra.
"Yeah, you dissed me not this time anyway.", skrattade han och jag kände hur även jag började skratta. Vi gick emot våran gata och mina tankar om Cody var i mitt huvud under den mesta tiden när vi gick hem. Även om jag inte kände honom så kändes det ändå fel att lämna honom ensam när jag vet att han inte har det lätt. Vi var plötsligt framme vid korsningen där jag skulle svänga in och han skulle fortsätta till några kvarter bortåt. 
Jag antog att han såg att jag tänkte på något, men som tur var så frågade han inte vad. Han bara drog in mig i en varm kram och jag besvarade den kraftigt. Att andas in hans doft var det bästa som fanns och för stunden var alla tankar borta, allt släpptes och jag kände mig tryggare än någonsin. Vi tittade på varandra en lång stund och sakta möttes våra läppar för andra gången och det kändes som om jag svävade på moln. 
"Bye Janina, see you soon.", sa han och släppte taget om mig och vi gick båda fortsatte att gå hemåt.
-
"Jani, sweetheart. Wake up! You go in an hour.", jag vaknade med en snabb ryckning av att pappa löst skakade till mig. 
"Yeah, cool.", sa jag med min hesa morgonstämma och skakade till med huvudet så att jag kvickna till lite. pappa gick glatt ut ur rummet och jag tog min borste och drog den sakta genom mitt långa bruna hår. Mer orkade jag inte göra med håret så jag lät mitt naturligt vågiga hår få vara och gick istället in på toan för att tvätta ansiktet. Hade på lite concealer för att jämna ut huden lite och sedan tog jag på några drag mascara. 
Klädsen blev enkel, det blev ett vitt linne med shorts och en jeansjacka och för att piffa till det lite så tog jag lite smycken, sen var jag klar. Det hela gick på ungefär en halvtimme och sakta gick jag ner mot köket där alla satt och åt frukost. 
"Goodmorning, are you ready for shopping?", log Lisa och log ett stort leende. Morgontrött som jag var nickade jag bara på huvudet och vände blicken mot Andy som flinade mot mig. 
"What?", muttrade jag och grabbade tag om filen och hällde fort ner det i tallriken. 
"I heard you were with Liam yesterday, fun.", han fortsatte att flina men jag låtsades inte att bry mig om honom och tittade istället på Nova som vart tyst den mesta delen under denna vecka. 
"Will it be fun to go shopping then, Nova?", hon log svagt mot mig och hennes blonda hår var lika fint som alltid. 
"Yeah, it'll be fun to be with you and mom all day."
"Yes, I agree.", jag bildade ett fakeleende på mina läppar och försökte se glad ut. Fast egentligen var jag inte alls sugen på att åka till stan och shoppa, inte idag. Idag var en sån dag jag bara ville ligga kvar i sängen och sova. 
"Shall we go soon girls?", jag tittade mot Lisa som hade blicken mot mig och Nova och jag bara ryckte på axlarna och tittade istället på Nova så att hon kunde bekräfta om hon var klar. 
"Mom, please. I'm thirteen, don't call me 'girl' ", klagade hon och jag kunde inte låta bli att le åt henne. Jag kände igen mig så väl, hon var som jag med min mamma. 
"Yes, you are a girl. Let's go.", sa hon och reste sig hastigt upp och jag såg hur Andy stirrade nyfiket på mig samtidigt som han smålog. 
"Seriously, can you stop smiling like that? you scared me.", klagade jag och gick ut mot hallen till Lisa och Nova som redan stod klara. Jag drog på mig mina vita, trasiga och slitna converse och tillsammans gick vi alla tre in i bilen och åkte mot stan. 
 
Vi parkerade bilen och gick in i köpcentret och vårat första stopp vart vid Victoria Secret där vi alla tre ville in. Jag gick direkt till parfymerna och började lukta på alla möjliga men jag bestämde mig tillslut för att ta "Love Spell"- lukten och jag började gå mot kassan och tog upp min plånbok då Lisa hann hejda mig. 
"Wait, what are you doing?"
"Uhm.. I'll pay this product.", tittade jag förvånat på henne och hon log mot mig. 
"Oh no, you shop with me, I'll pay.", hon tog upp sin plånbok och tog tag i parfymen och gick fram till kassan och var snabbt tillbaka och gav mig den. 
"Thank you.", sa jag och för första gången under hela förmiddagen kände jag mig glad. Jag tittade ut genom fönstret och fick se massor av folk ute, det verkligen kryllade med människor på stan idag, solen sken och på gräset utanför såg jag sex killar varav en av de kände jag tydligt igen, Cody. 
"I coming soon. Shop on you, I'm looking at you later." sa jag och lämnade butiken och var helt inne i blicken på killarna för att kunna höra vad de ropade efter mig. 
 
"Hey Cody.", log jag mot honom och han tittade förvånat upp. Hans vänner blev knäpptysta och jag såg hur även dom stirrade på mig. 
"Who are you?", svarade han lite kaxigt och trots att det kändes i hjärtat att han låtsades som att inte visste av mig så fortsatte jag att le. 
"Do you don't remember me? We fucked after all only a few days ago?", hånflinade jag och såg hur hans vänner nu reagerade genom att mumla något jag inte riktigt kunde tyda. 
"Really? sorry, I must forget that. You know, all girls want me so I can't count all my whores.", sa han och de andra applåderade och jublade högt. 
"Yes but I understand that they went away because you have this behavior so nobody wants you.", sa jag och vände mig snabbt om men Cody reste sig upp och tog tag i min arm. Han tittade in med sina svarta ögon i mina och såg riktigt allvarlig ut. 

Ojoj, vad ska hända nu tror ni? Nästa kommer ikväll! Fyfan vad skönt det ska bli att vara leeedig imorgon och på fredag! Någon mer än jag som inte kommer gå på konserten och kommer istället ligga hemma och gråta mig till döds typ? haha 

Kommmer också gråta floder:( xD

Åh sååå bra bästa du!!!! Va spännande!!!

SÅ BRAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Jag ska också gråta mig till döds ikväll eftersom jag inte heller ska på konserten.... LÄNGTAR TILL NÄSTA KAPITEL!

Inte jag heller, Men du, Nästa år [2014] Kommer nog troligtvis en ny turnè för killarna släpper en ny skiva till Jul igen! :) Deppa inte! Om jag klarar av detta så klarar du av detta, Visst? :) Vi kommer ha kul ialafall utan den där konserten. Bara att stå ut.

Svar: Absolut att det kommer den 2014 och jag kan inte vänta tills deras nya album kommer, som är klart redan nu! Är såå taggad, och speciellt till deras 3Dfilm! Absolut, vi klarar oss alltid, på något sätt.. :( Kram!
My Wesström

Haha! jag har grät mig till söms redan igår kväll!!
På nästa alla 1D bloggar skriver dem typ ÄR NI TAGGADE FÖR IKVÄLL/MORGON/ONSDAG! Jag sitter och lyssnar på deras musik och gråter!! Kanske dör för vätsk brist! haha!!!♥
Om du inte redan vet det så kommer det gå en dokumentär om 1D imorgon (som heter One Directions första år), Torsdag kl.21.30 till 22.15 (tror jag det är) på SVT2.
Jag kommer sitta fast klistrad framför TV:en då!!☺
Ha det bäst!!
Kram
P.S dina noveller är bäst!!!!!♥♥ D.S

Svar: Jag med! hahah, mår ju så dåligt pga detta, och att veta att typ ALLA tjejer i min klass + såå många andra på skolan är där nu redan gör mig så ledsen.. ÅH.
Absolut, det vet jag om! Klart man inte missar det! Men tack för du sa till iallafall!

TACK BÄSTA DU! <3
My Wesström

Haha! jag har grät mig till söms redan igår kväll!!
På nästa alla 1D bloggar skriver dem typ ÄR NI TAGGADE FÖR IKVÄLL/MORGON/ONSDAG! Jag sitter och lyssnar på deras musik och gråter!! Kanske dör för vätsk brist! haha!!!♥
Om du inte redan vet det så kommer det gå en dokumentär om 1D imorgon (som heter One Directions första år), Torsdag kl.21.30 till 22.15 (tror jag det är) på SVT2.
Jag kommer sitta fast klistrad framför TV:en då!!☺
Ha det bäst!!
Kram
P.S dina noveller är bäst!!!!!♥♥ D.S

JAG.
Köp en ben & Jerry, se på titanic så blir de nog bättre :(

Svar: Hahaha men precis! håller med!
My Wesström

Jättebra!!! Ååå du är inte den ända som kommer gråta floder. Jag får dränka mig i videos av våra killar från olika konserter och sedan från den i Sverige istället!!! Men jag är så avis på två av mina kompisar som ska dit!!!

Kommer göra precis som du och äta en massa glass och gråta floder! Får titta på alla videor på youtube från konserter :)

Svar: Ja, det är så man lär göra ju! haha :( Åh! :(
My Wesström

Sv: På sätt och viss har du jobbigar en mig. För det värkar vara mer Justin Bieber fans i min skola än 1D! Fast jag kommer alltid vara en directioner (stavade jag rätt? Är ur dålig på engelska så jag vet inte) hela mitt liv!!! I <3 One Direction med hela mitt hjärta!!!!!!! Det vad jag vet typ 2-3 som ska iväg från min skola

JAG! Men min kompis ska ringa under Little Things så jag kommer i alla fall få höra dem ett tag :)

Bra del! Ska läsa nästa direkt!<3




Kom ihåg mig?