change my mind, del 26

Janinas Perspektiv;
"Of course, I love football!", hon log mot mig och klappade mit på ryggen. "It'll be fun, let's go!"
Ellinor och pappa reste sig upp samtidigt och själv låg jag kvar i sängen och tittade på dem. 
"On a condition..", började jag och såg hur pappa höjde ögonbrynen lite. "If you transport us to London tomorrow so we can go shopping."
Både pappa och Ellinor sken upp och han nickade villigt. 
"Sure, come on and play football with us then." , han tog min hand och drog mig upp och vi alla tre gick på rad ner för trappan. 

Ellinors Perspektiv; 
Jag visste ju att Janina hatade fotboll, men jag visste även att hon absolut inte var dålig på det och det var garanterat mycket roligare än att sitta inne hela kvällen, dessutom så kan det vara kul att lära känna Andy lite bättre. Han var ju rätt söt. 
 
I bilen poppades musik för fullt och jag märkte att stämningen mellan Andy och Janina inte var den bästa, de tittade inte ens på varandra. 
"Var inte sur nu, nu ska vi ha kul.", hojtade jag till och puttade till Janina lite löst, jag kunde se ett litet leende bakom hennes muttriga mun, men hon ville inte visa det. 
"Jag gör det endast för att åka till London imorgon.", viskade hon och fortsatte att titta ut. Jag såg hur Andy tittade nyfiket på oss i backspegeln men sa ingenting. Han förståd ju inte vad vi sa. 
"Jack, Should you and I be on the same team and Andy and Janina?", sa jag och såg blicken jag fick av Janina. 
"Of course, that sounds perfect.", log han och tittade fort bak, mötte oss med blicken och tittade sedan tillbaka mot vägen. 
Andy och Janina såg inte direkt lika glad ut, snarare tvärtom. Andy suckade högt och Janina la armarna i kors. Men det brydde jag mig inte alls i. 
 
Vi kom fram till fotbollsplanen och parkerade bilen på parkeringen och gick mot den stora gräsplätten. Dock märkte vi fort att vi var inte ensamma på planen och jag såg hur Janina stannade till samtidigt som hon hade blicken på en utan killarna. 
"Vad är det?", frågade jag oroligt och försökte se vad hon tittade efter. Hon skakade på huvudet och fortsatte att gå. 
Min blick gick då över till Jack och Andy som inte heller såg särskillt glada ut. 
"It's him?", frågade Jack och tittade mot Janina som bara nickade med huvudet. Och nu förstod jag verkligen ingenting. 
"What? Who?", jag tittade mot Janina och Jack, men inget svar, min blick gick då över till Andy som nu inte verkade fatta något heller. 
"Does this have something to do with red eyes at the kitchen table?", frågade han lite oberört och Jack nickade hastigt. Andy log mot mig och ryckte på axklarna. 
"I don't know what it is about."
Jag skrattade till och tittade sedan på Janina som fortfarande stod kvar och killarna som var några meter bortåt kom nu emot oss. 
"Stay here.", sa hon och gick emot dem. Jag såg hur hennes pappa ville hejda henne men det var som om han kom på att hon klarade sig själv. De stod ansikte mot ansikte, Janina och den blonda killen. Han sa något till henne och gick vidare, förbi oss och efter sig hade han ett helt gäng killar. Jag såg hur hon suckade och sedan vände hon sig om mot oss. 
"Come on, shall we play today or?", log hon lite tveksamt och Andy ryckte på axlarna och släppte ner bollen och tillsammans började vi alla fyra spela, ensamma på den stora planen. 
-
Vi satt i bilen påväg till London. Jag, Janina och Jack. Vi hade radion på och vi sa inte speciellt mycket. Stämningen mellan mig och Janina hade vart konstig, så fort jag frågade om killen vid fotbollsplanen så blev hon irriterad, som om hon döljde något. "And now comes the famous boy band One Direction with some of their songs Kiss You. Can also notify all Directioners that they are in London right now and shop on his day off, go there and say hello!" , sa tjejen på radion och Kiss You sattes på. Janina suckade högt och sänkte musiken samtidigt som hon mumlade något med "Att dom aldrig ska få vara ensamma." 
 
"Take it easy now girls. I can't pick you up tonight so you can check into the hotel, take my card. But it will only be for the hotel and food, not shopping, you will pay themselves, okay?", sa han innan vi stängde igen bildörren, jag sa hejdå till Jack och Janina gjorde detsamma och stod länge och tittade efter bilen tills vi inte såg dem längre. 
"Ledsen för allt som hänt, de är bara inte riktigt bra med mig just nu. Kan berätta allt senare, nu vill jag bara ha kul. Och tack för allt, jag älskar dig.", sa hon efter en stund och räckte ut sina armar. Jag gick direkt in i dem och besvarade hennes mjuka kram. 
"Det är lugnt gumman. Vad vill du göra nu?", svarade jag och hon ryckte på axlarna.
"Jag är rätt hungrig, ska vi gå till starbucks eller?", jag nickade som svar och jag lät Janina visa vägen dit, hon har ju trots allt vart här förr, för mig var det andra gången. 
Vi kom dit och kön var lång, men det var bara att ställa sig och vänta på sin tur, som alltid. 
"Vad ska du ha? ska vi ta sånadär goda muffinsar?", frågade jag ivrigt och pekade på ett par stora muffinsar genom glaset. Jag såg hur hon tvekade och ruskade på huvudet.
"Gör det du, inte jag." 
"Vad är det med dig? du älskar ju muffins?", frågade jag nu lite irriterat och var otroligt trött på hennes beteende just nu. Hon suckade och tog sig för pannan. 
"Men du fattar inte. Jag åt en sån med Liam första gången, okej? jag orkar bara inte tänka på han just nu."
Jag kände mig nu dum och jobbig och slog till henne vänskapligt på armen. 
"Förlåt, jag visste inte. Men då tar jag också något annat.", hon nickade och så var det slut på det ämnet. 
 
Vi satte oss vid ett ledigt bord för två och åt av våra goda bakelser. Tystnaden mellan oss var jobbig och det brukade aldrig vara såhär mellan oss. Jag suckade och såg att hon grublade på något, men skulle jag våga fråga vad? Jag skulle precis öppna munnen då vi hörde hysteriska skrik utanför starbucks ingång och människor sprang från alla möjliga håll och kanter. Jag tittade förvånat på Janina som bara fortsatte att dricka av sin smoothie. Jag antar att hon förstod vad som stod på. 

Ja, vad är det som händer nu? varför skriker alla? I nästa kommer killarna lite mer, äntligen! ellerhur? ;) 
Nästa kommer imorgon! kram. 

SÅ SJUKT BRAA OCH SPÄNNANDE!!!!!! VILL VETA VAD SOM HÄNDER! Förlåt om jag inte skrivit på ett tag men har bara hunnit läsa, varit upptagen :) SKRIV!

Alla skriker för att killarna är där ute!
Längtar till nästa del!:D

Jättebra!! Längtar till nästa.

Åh Liam och killarna!! Äntligen :D

Svar: hihi jaa, vi får see vad som händer;)
My Wesström

Jättebra kapitel :)
Kram <3

ÄLSKAR NOVELLEN! Haha du har den bästa uppdateringen i världshistorien! Men de är alltid lika kul också att nya har kommit upp hihi:)

Svar: TACK SÅ HEMSKT MYCKET! uppskattar det så mycket, tack för denna underbara kommentar! Underbara duu! :) <3
My Wesström

Asssåååå oh my goddddd vad jag ääääääääääälskar din noveeellll!! :D<3

Svar: och oooooh my goood vad jag älskar dina kommentaarer! :D <3
My Wesström

Älskar din uppdatering <3 Man går in och kollar och så få man se minst 2 kapitel man inte läst och man blir skit gla!! Sjukt bra!! Hoppas att allt blir bra mellan Janina och Liam snart :) Meeeeer :D

Haha nu kommer killarna ;)

Längtar tills du uppdaterar idag, Liam är bah för söt.

Svar: Ja visst ääär haan! :)
My Wesström

Åh va spännande :D

Svar: Kul att du gillar deet! :D
My Wesström




Kom ihåg mig?