change my mind, del 34

Ellinors Perspektiv;
"Jag.. Jag behöver Liam, nu.", stammade hon fram och jag förstod hur rädd hon var. 
"De kommer om bara några timmar, stå ut.", sa jag och drog min hand över hennes rygg fram och tillbaka. 
"Tack för du kom, det kunde sluta riktigt illa annars.", viskade hon och jag kände hennes huvud som la sig på ena sidan om min nacke. "Jag älskar dig."
"Jag älskar dig också, Janis.", log jag och såg hur Jack betraktade oss en bit bort. Jag visste att det var en bra idé för Janina att åka hit en sommar, hon behövde verkligen komma bort och på andra tankar. 

 
Liams Perspektiv;
Vi satt äntligen på planet påväg hem till Wolvershampton, det var dock lång tid kvar till landning men jag längtade verkligen till att få se Janina igen, även om vi senast sågs i förrgår så saknade jag henne så otroligt mycket ändå. 
"What shall you and Janina do when you come home then?", jag tittade på Niall som tagit ut sina hörlorar ifrån öronen och ett stort leende spred sig över hans läppar. 
"I don't know. Just be, I think. Then I'll show my favorite zoo in the town.", skrattade jag och både Niall och Harry tittade nyfiket på mig. 
"Mr Romance.", flinade Harry och blinkade med ena ögat. Efter ett tag så blev han allvarlig och jag såg hur han funderade på något, och tillslut kom det. "Do you guys think Ellinor like me?"
"Yeah, of course. Who don't like Harry Styles?", skrattade Niall och jag nickade instämmande. 
"Yes, but I mean.. Do you think her like me.. -", han tog ett djupt andetag och vi lät han fortsätta. "For me? Harry like person, not Harry like a band member." 
"I think you shouldn't think about that. She seems not like that girl if I should be honest.", log jag och klappade om han på ryggen och jag såg även hur hans leende ökades.
"But if Harry will be with Ellinor, you with Janina. What shall I do?", sa Niall ängsligt efter en lång tystnad. Jag log ett säkert leende mot honom som satt mitt emot mig och Harry.
"If you want, you may absolutely be with us. Otherwise, you should be with Andy or my family.", sa jag tryggt och Niall log ett brett leende.
 
Janinas Perspektiv; 
Jag skakade fortfarande efter den hemska händelsen och jag låg ihopkurad i sängen då plötsligt dörren öppnades försiktigt. Mina ögon var fyllda med tårar och jag fick nästan inte fram ett ord. Men när jag fick se vem som stod i dörröppningen kunde jag inte låta bli att le. 
"Liam!", utbrast jag och utan att fatta det själv så var jag uppe ur sängen och sprang in i hans armar. "I'm glad to see you."
"I'm glad to see you to, my love. But what happend? why are you crying and why have you don't tell me that something is wrong, babe?", sa han bekymrat och kramade om mig hårdare. 
"I.. I can't.", stammade jag och la huvudet mot hans bröst och andades in hans underbara doft. 
"Of course you can. You can tell me everything. I can't see you like this, I see that something it's wrong.", jag tittade motvilligt in i hans bruna fina ögon och kände hur tårarna fortsatte att falla. Hade jag vart otrogen nu? var allt förstört nu? hur kunde jag låta detta hända mig? jag avbröts i mina tankar av att Liam gav mig en lätt puss på munnen. Jag kände mig så dum efter detta, men Liam förtjänade absolut att veta sanningen. 
"Liam..", viskade jag och kände hur svag jag blev i benen. Jag släppte fort taget om Liam och gick mot sängen där jag la mig ihopkurad till en boll igen, men Liam lämnade mig inte, han kom direkt efter och höll sina varmar om mig. 
"I can't lie for you..", fortsatte jag att viska, men tillräckligt högt för att han skulle höra. "You deserves to know the truth."
"Just.. Just tell me.", sa han och hans röst lät riktigt spräcklig, som om han skulle bryta ihop när som helst. Men varför? 
"Today when I work, Cody come over and..", sa jag lågt och kände hur hjärtat dunkade mer och mer och hur jobbigt det blev att andas. Hans läskiga flin och sina svarta ögon kom upp i mitt huvud hela tiden. 
"And..?", sa Liam och en tår föll ner från hans kind, han lät både svag och orolig i rösten. 
"He took me out, slap me and raped me.", jag andades ut högt när jag väl hade det sagt och det kändes bra att han nu visste det. Jag vågade inte möta hans blick och hans tag om mig blev allt lösare och lösare. "Please, don't be mad at me. I can't do this without you. I need you.", med låg röst och små andetag sa jag det och han greppade hårt tag om mig. 
"I'll never leave you, but I can't just understand the fact that I was with him when I was young. His was like my brother.", sa han och jag vände mig om så våra ansikten kunde mötas. 
"It's okay. His in prinson now. The police said they had been looking for him a long time.", sa jag och la mitt huvud närmade hans. Det skiljdes endast några millimeter i mellan oss och att känna hans andetag, doft och att bara ha hela han så nära mig gjorde mig så trygg. 
"Is it you and me now?.. You know, together?", frågade jag undrande och fortsatte att titta in i hans ögon. 
"Forever.", sa han och våra läppar möttes i en förtätad kyss. 
-
Imorse vaknade jag bredvid Liam, jag insåg att vi hade somnat och när jag tittade på klockan var den bara halv nio på morgonen. Men det var något som gjorde att jag inte ville somna om. Att ligga och titta på Liam var något jag hellre gjorde, han var så otroligt fin. Jag tittade då åt sidan och fick se att Ellinor inte alls låg där som hon brukade. Vart kunde hon vara? 
Jag pickade försiktigt på Liam som drog till med något störande "Mhmm..", jag kunde inte låta bli att le åt honom och jag förstod direkt att hans morgonhumör inte var det bästa. 
"Goodmorning sleepy, you can sleep more soon, I just wonder if you know what Ellinor is?", viskade jag och han  tittade med yrvakna ögon på mig. 
"She's safely with Harry.", sa han och la sin ena arm om mig. "You're so beautiful on the morning, exactly as on the day.", log han och pussade mig på munnen. 
 
Efter någon timme med bara mys och prat så gick vi tillslut ner. Andy var dock hos sin flickvän, Ellinor var med Harry, Nova var hos en kompis och Lisa jobbade. Det var bara pappa hemma och det var ovanligt tyst vid frukostbordet. Jag antar att även pappa var stum efter gårdagen. 
"What shall we do today, Liam?", frågade jag nyfiket och drack lite utav mitt te. Han log mot mig och skrattade lite. 
"What do you think about go on Zoo?"
"Oh, really? Can I go with?", flinade pappa retsamt och jag bara gav han en illsken blick samidigt som jag inte kunde hålla mig ifrån att le. 
"It sounds good Liam, only you and me?", frågade jag och sneglade på pappa som bara skrattade för sig själv. 
"Yes, of course. It'll be great.", sa han och åt av sin macka. 
 
För att slippa pappa så tog vi taxin in till stan och Liam visste precis vart vi skulle så jag bara följde efter honom. Stan kryllade med folk och tiotals tjejer kom fram till Liam som vänligt ställde upp på en bild. 
Efter en och en halv timme var vi äntligen inne på Zoo-t och fick lyckligtvis vara ifred under den mestadels tiden. 
Det var verkligen ett intressant ställe och grymt söta djur. Jag förstod direkt att Liam älskade delfiner och alla möjliga slags havsdjur. Späckhuggarna kom till och med fram till fönstret när vi gick utanför och jag såg hur det gnistrade i Liams ögon när han fick se dem på så nära håll och jag kunde inte låta bli att inte knäppa ett kort och som vanligt så såg han lika bra ut som vanligt. Jag var just nu för tillfället så himla lycklig och mina tankar om Cody och allt annat fanns inte ens. Liam fick mig känna mig så speciell, som en annan människa. 


Ohhh, lovelovelove! Imorgon kommer vi att få följa lite ur Harry och Ellinors perspektiv, vad tror ni om det? ;) 
Kommentera detta nu och säg vad ni tyckte! Kramisar :)

Jättebra!!!!!!!!!! Ååå när hon skulle berätta för Liam !!! Älskar hur du skriver och ÄLSKAR din blogg

Svar: Tusen tack bästa du! är så tacksam över dina kommentarer! kram :)
My Wesström

SÅ BRA!!! Längtar till imorron ;)

SÅ BRA!!! Längtar till imorron ;)

Min förra kommentar blev på nått sätt anonym :O Men iallafall jag som skrev: "SÅ BRA!!! Längtar till imorron ;)"

Jättebra kapitel :D
Kram <3

Svar: Tack så mycket! :)
My Wesström

"Is it you and me now?.. You know, together?"
"Forever"

Awwwwwwwwwwwwwww! Typ smälte lite när jag läste det! ;)<3
Du är bääääst tjejen <3

SV: Varsågod, Kram från mig

"Is it you and me now?.. You know, together?"
"Forever"

Awwwwwwwwwwwwwww! Typ smälte lite när jag läste det! ;)<3
Du är bääääst tjejen <3

råkade kommentera som anonym... var jag som skrev det med is it you and me now och det ;)<3

Svar: Haha men ååh, taaack.. Blev så glad ändå! superduper tack! <3
My Wesström

Att följa Ellinor och Harry kommer bli en del med ett leende genom hela eftersom harry kan vara så otroligt gullig ibland! Längtar!:D

Sv: Ja, vi får hoppas det!:DTack!

Meer! Men jag vill inte ha perspektiv från Harry och Ellinor :/

vad ska man säga???♥
du äger?
du är bäst?

Svar: Haha men guud va snäll du är, tusen tack <3
My Wesström

Sv: Ja, längtar!;]

Åh vad kul att läsa om Ellinor och Harry! Hoppas att det blir något emellan dem :D




Kom ihåg mig?