everything has changed, chapter 44

- Jasmin -
"That's so cool, hun!", konstaterade jag och slog till henne löst på armen. "You will be perfect for each other, I promise!"
"No! Last time we talked, he tolt me he hasn't any feeling for anyone, that he can't be love with someone.", berättade hon dystert och tittade ner i bänken. Jag suckade och skakade på huvudet. 
"That's not true, he has feeling. He's just heartbroken and I think you should be the right for him.", log jag och tittade bak på Alfredo som nu lagt märke till att vi antagligen pratade om något intressant. 

 
- Niall - 
Lite mindre än halva dagen hade gått och jag hade ännu inte hört något ifrån Jasmin. Jag hoppades verkligen på att allt gick som det skulle och att hon skötte sig just nu. 
"Finally lunch!", pustade Louis ut efter att ha kommit ut ur kuren där vi spelade in våra röster till våra låtar. Midnight Memories hade sålt som smör och vi hade redan påbörjat vårat nya album. Det var dock en annan skiva vi skulle spela in innan vi släppte vårat fjärde album och det var en akustisk version utav de flesta låtarna på vårat senaste släppta album. Jag såg faktiskt fram emot att släppa vårat lilla "extra" album då det var riktigt kul att sjunga akustiskt, det var så speciellt. 
"Were are we gonna eaten?", frågade Liam och fuktade sina läppar. Något han ofta gjorde då han var hungrig. 
"What about Nando's lads? it was a long time since we eat in there.", inflikade jag och log ett busigt leende. Självklart protesterade Zayn, men inget mig emot då jag visste att Louis, Liam & antagligen Harry alltid var på min sida när det gällde matrestauranger. Vilket de även gjorde denna gång, så det blev fyra emot en. 
"You had no chance.", skrattade jag och lipade åt Zayn som förmodligen tröttnat på att ständigt äta på min favoritrestaurang, något han egentligen också älskade, det var bara det att han ville vara vrång framför oss och inte erkänna att han inte alls hade något emot att äta där, vilket vi andra fyra också visste. Om Zayn verkligen hade avskytt den matkedjan var det självklart att vi inte hade drivit som vi gjorde med honom och Nando's. 
Mobilen slank upp ur fickan då jag egentligen bara ville veta vad klockan var, men när jag såg Jasmin's namn på displayen var det som hela min värld lyste upp. Utan tvekan drog jag fingret på hennes namn och öppnade smset.
 
~ Hi my love. I love the new class and I have just had Music. The chemistry went well and I have also found a lot of friends. Hah. Oh.. Also Alfredo is in my class, how cool? I didn't even knew he went in school to be honest ;) well.. See you when I'm coming home? love you my prince :) ~
 
Det var skönt för henne att skolan gick så bra, jag var verkligen glad för hennes skull. Men att veta att Alfredo gick i samma klass som henne gjorde mig inte riktigt lika säker. Jag kände honom verkligen inte som en konkurrens, men jag kände mest oro vad han kunde lura på Jasmin. Hon var där för att höja sina betyg, klara ut skolan och sedan få ett bra jobb, det som oroade mig mest var att Alfredo-killen skulle sabba det för henne.
Jag bestämde mig i varje fall att inte ta upp det över sms, jag lät henne ha kul nu när hon väl hade det och sedan fick jag prata med henne när vi sågs, om det nu ens var nödvändigt, jag ville inte direkt starta upp några konflikter i onödan precis. 
 
~ I'm glad you're okay babe ! Course you found new friends, they would be very lucky to have you as their friend. Yeah, I'm coming to your home later. Love yah, honey ! Mwah ;) ~ 
 
Jag sände det snabbt, låste mobilen och lät den åka ner i byxfickan igen. Jag tittade mig omkring i studion och la då märke till att det endast var jag, Liam och Harry kvar. Hade jag varit så inne i mitt tänkande och smsande att jag inte ens märkte att två av mina bästa vänner gått iväg?
"Were is the other?", frågade jag förvirrat och tittade mig omkring. Liam och Harry bara tittade på varandra samtidigt som de skakade på huvudet. 
"Haven't you heard what we've been talked about, Nialler?", Harry la sina armar i kors och skulle för ett ögonblick låtsas vara allvarlig, något som inte gick då både jag och Liam inte alls kunde hålla oss ifrån att inte röra på mungiporna. 
"Zayn and Lou went to Nando's by themselves because reduce the risk for being detected of fans.", förklarade Liam sedan och ryckte på axlarna. Jag gjorde lika och slog mig ner i soffan igen då jag tydligen ställt mig upp. 
"But what if they don't know what I'll eat then? I mean..", började jag men Harry avbröt mig. 
"Chicken and Pommes, right? Niall we know you and you know it, you don't need to be worried about what food we will get you.", vi alla tre började skratta och han hade faktiskt rätt. Vi visste allt om varandra och var det något vi verkligen var säkra på så var det vad vi ville ha för mat om vi skulle beställa. 
 
"Niall, how are you?", frågade Liam fundersant efter ett tag. Jag höjde blicken ifrån mobilen och rynkade ögonbrynen. 
"I'm good, mate. And you?"
"I'm okay. But you look a bit strange, like.. Something has happend?", jag visste inte riktigt vad han menade, jag såg väl inget annorlunda ut? det var dock inte konstigt då jag var väldigt trött, men det var väl ganska vanligt?
"Is everything alright with you and Jas?", det var nu Harry som frågade och jag blev i det ögonblicket bara ännu mer förvirrad, eller mer förundrad. Varför frågade dom så mycket? syntes det så bra att jag inte alls var så jätteglad över att ha Alfredo i samma klass som min flickvän? 
"Ah, I think so.. It's just.. A guy in her class I don't like so much.", jag bara bet lite svagt i läppen och Liam skulle just öppna munnen då dörren till studion slogs upp och in kom två glada killar med en påse i varsin hand. 
"One chicken for you, Nialler.. One for you Liam and one for you Zayn!", Louis började stapla upp de olika kartongerna med mat i och det kändes att de fortfarande var varma. 
"Here is for you Harry, a salad and bread, right?", flinade Louis då jag visste att våran tränare satt Harry på prov under en veckas tid då han endast fick äta nyttig mat och skippa all utemat, jag kunde trots de inte le lite åt Louis hån då han själv åt en stor Pizza. 
 
"I think our Nialler it's a bit jelaous of one of Jas class mates.", skrattade Liam när han efter ett tag slutligen ätit upp sin mat. Jag stirrade storögt på honom och hade egentligen viljat hålla hela 'Alfredo och Jasmin'- grejen utanför våra samtal just nu, men det var ändå bara Zayn och Louis, klart de skulle få veta. Det skulle ändå lista ut att det var något, tids nog. 
"I'm not jealous, I just don't like the thought that he has slept with my girl and treated her bad.", mumlade jag och tog en klunk av min cola. 
"But it's her life, right? you have to believe her. I know she love you, Neil.", retades Louis och sände iväg ett pussläte ifrån sina läppar. Jag suckade och skakade på huvudet.
"I don't take him as a rival. I know if she was in love with him, she shouldn't be with me and be with him for a long time ago.", klargjorde jag och spännde ögonen. 
"Good, you have nothing to worry about.", log Zayn stolt och lutade sig tillbaka i soffan. Jag antog att dem hade rätt, och jag hoppades verkligen det också. 

Japp, nu kom även de andra killarna med också. Inte helt nöjd med delen men har no inspiration nu.. Men ändå.. Nästa kommer ju snabbare ni kommenterar (har nästa del klar så när den kommer ut är upp till er) x

Jättebra :D

Svar: tack :D
My Wesström

Snäälla ett till idag? : )

Jättebra! Hur många delar kommer det finnas?

Svar: har inte riktigt bestämmt mig än, men än så länge är det inte över iaf! haha ;)
My Wesström

och jag älskar dessa boys!:D De är för underbara! ALLA KOMMENTERAR NU SÅ ATT VI FÅR NÄSTA DEL! HAHA!:D<3

Svar: Ja, de är helt sjuuukt va ja älskar odm!!
My Wesström

Åh mer fina du!!!!!! Längtar till nästa :)

Svar: ute nu!! tack :D
My Wesström

Seriöst den här novellen är den bästa nånsin

Svar: Men go du är!
My Wesström

I bland har man ingen inspiration, men det är vanligt, du levererar ändå! ;) Fortsätt så och du skulle inte kunna gissa hur många gånger jag gått in på den här bloggen idag för att se om ett nytt kapitel kommit upp, längtar till nästa! KRAM xx

Svar: åh, tusen tack!! :D Blir så glad Frida, åh.. Underbara du! KRAM och ute nu!
My Wesström

Vet inte om den förra kom fram, men heeel va bra! Märks inte att du e utan inspo ;)

Svar: haha, åh taack ;) du är så snäll!
My Wesström

Joy

Mer mer mer! Du äger på att skriva! :D

Svar: Taack detsammaa :D
My Wesström

Ååh så duktig du är! Kollade igenom dina gamla noveller och började läsa lite smått på one way or another på lördag kväll och läste klart allt på söndag för jag blev så fast! Såg sen handlingen på forbidden love, och kom och tänka på juste det var ju den novellen så nu måste jag nästan börja läsa den också! Du har verkligen blivit jätte duktig på att skriva, inte för att du var dålig i början du har alltid varit duktig! Men du har verkligen blivit duktigare! Jätte bra del! Så spännande ! <3

Svar: men gud vad go du är WIlma, du anar inte va glad jag blir över sånnahär kommentarer, åt underbar är vad du är! Gud vad glad jag blir. Haha :D <3
My Wesström

Det är riktigt jäkla bra på ren svenska! Önskade jag kunde kommentera bättre men du ska alltid veta att jag läser varenda litet ord du skriver! :) <3

Yeey längtar tills imorgon/idag då jag får läs nästa del hoppas jah :)

Svar: yep, ute nu:D
My Wesström

Så bra! Hoppas nästa del kommer ut snart vilket den förmodligen kommer göra :Dx

Svar: Yes, ute nuu :D x
My Wesström




Kom ihåg mig?