everything has changed, chapter 29

- Jasmin -
"Shh.", mumlade han samtidigt som hans grepp om mig blev hårdare. "They'll judge you anyway. If your dad wasn't died, they'd come with another reason to put you down. You're better than them, you're my beautiful girlfriend and don't care about all the hate you'll get, right babe?", hans armar mjuknade kring min midja och hans båda händer var nu istället i en kupa vid mitt huvud. Han höjde mitt huvud och våra ögon möttes. Nialls leende ökades och våra läppar pressades emot varandras i en perfekt kyss. 

 
* En vecka senare * 
Mina två veckor i Mullingar var över för denna gång och det hade varit väldigt händelserika dagar på hemmaplan. Jag hade såklart inte förväntat mig allt skulle gå så bra och fort, men allt hade bara flutit på. Jag hade varit hemma i ungefär två dagar och dessa dagar hade jag tillbringat med Kimbely. Josh hade dock varit med sin flickvän så honom hade jag inte träffat ännu. Kanske var han till och med lite sur över att jag umgicks med Niall, men han hade ingenting att komma med. Jag var med Niall om jag ville, men skulle vi vara petiga så hade jag inte heller sett Niall på flera dagar då han åkte till London tidigare än mig för att jobba. Som tur var så hade vi kontakt över telefonen och ikväll skulle Niall äntligen komma hem till mig. 
Mamma, George & Olof hade åkt iväg till mormor och morfar över natten medans Rose skulle ha en tjejkväll med sina kompisar hemma hos en utav hennes vänner, därför passade det extra bra att Niall skulle komma just idag. 
Kylan befann sig fortfarande i luften men snön på gatorna var helt borta. Istället kom det regn och bildade då slask och elände, jag hade aldrig tyckt om vintern, men att inte säga att den var mysig var att ta i. Jag älskade att kunna bädda ner mig under en filt framför doftljus och en kopp med varm oboy. Det var dock en sak som bara pappa och jag gjorde så därför hade jag inte viljat göra det under hela tiden - tills idag. 
Att sörja för länge var inte bra, nu hade jag åtminstone orkat tagit tag i situationen och försökt gått vidare. Visst saknade jag min far så det värkte i bröstet, men det blev som en daglig kamp att bekämpa det och de kändes bara bättre och bättre. Det var mycket tack vare Niall som jag ens orkat kämpa också. 
 
Jag ryckte till av att dörrklockan ringde. Jag tittade på min armklocka och blev väldigt chockad över vad som visades på den runda cirkeln. 9pm, redan? hade jag sovit bort halva dagen? 
Eftersom jag inte väntade mig något annat besök än Niall så orkade jag inte fixa mig. Jag lät mig behålla mina mjukisbyxor och Nialls alldeles för stora hoodie på, medans jag med raska steg skyndade mig till ytterdörren några meter ifrån vardagsrummet. Jag tittade mig hastigt i spegeln som hängde på väggen bredvid dörren innan jag försiktigt tröck ner handtaget och möttes utav en glad Niall. Med kinder lika röda som rosor utav kylan och en jacka som såg dyrbar ut lät jag honom komma in. Jag kunde inte låta bli att le, han såg lika fin ut som alltid. 
"Hey love!", utbrast Niall och sträckte ut sina armar. Fort slängde jag mig i hans famn och kände hur hans kalla hud pressades mot min hals och nacke där han begravt sitt huvud. "I've missed you so much, babe. You can't imagine!"
"Actually, yes. I think I can", skämtade jag och flyttade mitt huvud lite bakåt så våra ögon möttes. "No words in this world can explain how much I have missed you, Nialler.", förklarade jag och förde huvudet framåt så våra läppar möttes i en intensiv kyss. 
Efter att vi avslutat kyssen så backade jag några steg då vi båda insåg att dörren fortfarande var öppen, vilket resulterade till att det blev kallt inomhus. Han stängde dörren efter sig, gick in mot huset och granskade hallen noga. 
"It may not be as big as your house, but it works for us, like five people.", informerade jag och såg hur Niall nyfiket beundrade våra tavlor, prylar och småsaker. 
"No, it's a very cozy house actually. I think I can get used to this", flinade han, tog min hand och ledde mig in till vardagsrummet där ljusen var tända och TVn stod på. "It's sick what I've been missing this. Living a normal life with a normal size of the house and stuff.", han skrattade till lite och vände sig mot mig. "Are we home alone the whole night?", han såg alldeles för flirtig ut och jag kände hur kinderna hettades till. Jag fick fram en nickning och Niall bara skrattade. 
"Good.", innan jag visste ordet av det så var hans tröja borta och jag kom på mig själv av att ha tittat på honom. Jag kunde ändå inte förflytta blicken ifrån hans tränade armar och väldigt synliga V-ringar. Hela han var perfekt helt enkelt, till och med utan kläder. Han drog sedan av sig sina jeans och gick mot soffan där han slog sig ner, precis som om han vore hemma. "Oh come on, baby! Cuddle with me.", flinade han, större än någonsin. Jag ruskade på mitt huvud över Nialls söta beteende samtidigt som jag gick emot honom, la mig i hans famn och drog filten över oss. Sedan bara låg vi där, i flera minuter under tystnad. 
 
"I've never felt like this before", sa Niall efter ett tag och jag tittade upp. Att ligga näst intill på honom medans han endast hade sina svarta kalsonger på sig kanske inte var något jag hade förväntat mig till en början, men jag var ändå glad över att han på något sätt vågade vara sig själv framför mig. "I love you so much, Jasminette."
Jag log och lade löst mitt huvud på Nialls bara överkropp medans jag lät två fingrar dra sig över Nialls mage. 
"I love you too, Niall.", kontrade jag men var fort snabb med att fortsätta. "But please, don't call me my whole name. That's so disgusting", ber jag och känner hur Niall fnyser till. 
"Never, that's the most prettiest name a girl ever can get.", påstod han medans hans ena  hand var inlindat i mitt hår och den andra höll ett hårt grepp om min lediga hand. Jag sa ingenting mer om det och tyckte mest att det var en baggis. Om Niall ville säga hela mitt namn så fick han det, men endast han, bara för att det var Niall. 
"Oh I almost forgot!", yttrade Niall medans han fortsatte att leka med mitt hår. "Me and the boys wonder if you want to celebrate the new year with us in two days? We'll go on some party here in London and just enjoy oneself"
Jag tänkte efter ett tag. Kimbely hade faktiskt inte frågat om jag skulle göra något speciellt, hon tog antagligen för givet att jag skulle festa då eftersom jag ofta gjorde det, även på vardagarna tidigare. Och Josh, ja, han skulle väl förmoligen vara med sin flickvän eller något. Att komma med förslaget att umgås med mig och killarna i One Direction till Josh kanske inte skulle glädja honom så värst mycket. Även om han inte gillade tanken att jag umgicks med Niall så visste jag att han innerst inne var glad för min skull och att om jag var lycklig så var han det också. 
"Yes, why not?", sa jag och nickade bekräftat åt Nialls fråga. En sak var i varje fall säker, nu kunde och fick jag verkligen inte kaosa till det. Jag visste ju hur galen jag kunde bli när jag fått i mig för mycket alkohol. 

Nu är dem allihopa i London igen. Vad tror ni kommer hända? Kommer Jasmin sköta sig på nyår och kommer Jasmins förflutna att behövas ta upp igen? Nästa kommer när ni kommenterat! Massor med kramar till er!

Detta kapitel kunde inte bli bättre det var bäst, som alla dina andra kapitel

Svar: och inte dina kommentarer heller, blir så glad varje gång!
My Wesström

I. Love. It!!!!!!

Svar: Tack. så. mycket!!!!!! :D
My Wesström

Inte för mycket drama bara! Haha nej men alltså man blir ju helt andlös så fint du skriver *_*, bara allt håller i sig ;) Kram! xx

Svar: Ja det får vi hoppas ;) och taack :D kram xx
My Wesström

Niall är så fin och jag hoppas det går bra på nyår!!:D

Svar: ja det hoppas jag med!! :D
My Wesström

N

Kommenterar så mer!!!!!!!!!!!!

Svar: haha gos :)
My Wesström

meeer tycker att den här novellen är jättebra

Svar: glad jag blir emsi!
My Wesström

Hur hittar du dina bilder? Jag har prövat mkt med google men jag hittar inte så så bra bilder

Svar: haha jag hittar dem på weheartit.com och tumblr :)
My Wesström

men åååååh varför så bra???!? :o

Svar: varför är duuu såå braa? :O
My Wesström

Orkar inte att hon/han är otrogna bara, det känns så enformigt, hoppas på något nytt! :D

Sjuk bra :) nu är dem äntligen i London, hoppas hon inte tabbar sin chans med Niall igen ;)

Svar: det får vi verkligen hoppas på!! hihi :)
My Wesström

Gawd braaa myyyyy <3333

Svar: gaaaaaaaaah tusen taaack :D <3 nästa ute nuuu
My Wesström

Niall är såååå gullig <3

Svar: jaa ååh! hiih <3
My Wesström




Kom ihåg mig?