everything has changed, chapter 3

-Niall-
Hur skulle livet vara utan varandra? Hade Louis då jobbat kvar på leksaksaffären och flirtat med snygga tjejer, hade Harry fortfarande jobbat på bageriet och hur hade Liam haft det? Men den stora frågan föll tillbaka till mig. Hade jag pluggat vidare på universitetet, hade jag varit så mogen som jag blivit under min resa som medlem i One Direction, men framförallt, hade jag fortfarande hållit kontakten med Jasminette?

 
- Jasmin -
Den sista väskan var packad och jag satte mig helt utmattat på sängen. Det hade tagit en hel dag att packa för att få med allt en tjej nu behövde ha med sig i två veckor. Känslorna inom mig var blandade, det skulle bli skönt att äntligen få komma "hem", få träffa släkten, träffa gamla vänner och framförallt - känna sig trygg igen. Tryggheten är och kommer alltid vara hemma i Mullingar, den lilla fridfulla orten där nästan ingenting händer, någonsin. Men sen fanns det ju självklart sina motgångar att behöva åka tillbaka, som tillexempel att återuppliva de gamla minnena som skulle komma tillbaka i mitt huvud och då menade jag verkligen inte de 'bra' minnerna om fanns där. Jag var också stämplad som "tjejen som förlorade sin pappa, vi måste vara extra försiktiga med henne nu, minsta lilla fel och hon brister ihop", det var till en viss del sant, jag klarade inte av att höra vad som helst, men hela situationen var överdriven. Självklart klarade jag av att höra folk prata om sina pappor, ingen snack om saken, men om de sedan kommer in på för djupt vatten och börjar ifrågasätta min pappa så tar jag det på ett helt annat sätt. Jag hoppades hur som helst på att få komma hem igen och bara få vila ut, glömma skolan och allt för ett ögonblick och blicka framåt igen. 
 
Jag tog ännu ett drag med locktocken genom håret när jag slutligen bestämde mig för att vara klar. Om bara tjugo minuter så skulle Josh och Kimbely hämta upp mig då jag faktiskt lyckades övertala mamma att sätta in lite pengar på mitt konto, pengar till kvällen då mina två bästa vänner skulle ta mig till en restaurang för att på något sätt 'fira' min sista kväll i London på två veckor. Jag hade dock både lovat Josh och mamma att inte ens dricka någon liten droppe ikväll då jag på flyget och på flygplatsen skulle se efter George. Men jag hade faktiskt vättet i huvudet att veta att vara bakfull då var en dålig idé, och särskillt när man sedan ska få träffa den efterlängtade släkten igen. Nej, jag hade helt enkelt bestämt mig för att förbli nykter ikväll. 
 
Basen dunkade i hela huset i rummet intill mig, jag hade till en början kunnat trott att det vore George som hade satt på sina högtalare på högsta volym, som han ofta brukade. Men när jag sedan hörde vilken låt det var så kokade jag nästan utav ilska och jag insåg att det var Rose. 
 
♫ Oh I just wanna take you anywhere that you like
We can go out any day any night
Baby I'll take you there take you there
Baby I'll take you there, there 
 
Jag himlade med ögonen, tog djupa långsamma andetag innan jag så hårt jag bara kunde slog i väggen. Hon visste mycket väl hur myckat jag ogillade just One Direction, ändå så skulle hon alltid prata om dem, lyssna på dem och sjunga deras låtar så fort jag var i närheten. Vad var egentligen hennes problem?
Sekunden efter så sänktes volymen och dunsar hördes ända in till mitt rum och utan en knackning kom Rose in, illröd i ansiktet. Hon höll i en Victoria's Secret parfym som tydligt var i två delar. 
"Do you see this, Jas?", hon pekade på parfymen och kisade med ögonen. Hon hade även den där blicken hon bara fick då hon var riktigt arg. "That's not cool. It was my favorite parfume. You could just say that I should lowering the music.", hon såg nu väldigt besviken ut. Med lite alkohol i kroppen hade jag lätt slängt ut henne ur rummet och sagt åt henne att dra åt helvetet, men som nykter var inte det jag. Egentligen hade Rose inte gjort mig illa på det sättet någon gång, och jag kan egentligen inte komma ihåg vad som gick snett mellan oss heller eftersom vi i början kom väldigt bra överens, men någonstans på vägen brast det och nu pratade vi knappt med varandra. Det kunde också bero på åldersskilladen mellan oss. Hon var fjorton år, en jobbig tonåring som trodde hon ägde hela världen, fast som nitton skulle jag antagligen acceptera det faktum att jag också var så när jag var i hennes ålder, även fast vi ofta bråkade. Vi hade helt enkelt blivit som systrar då jag alltid önskat mig en lillasyster. Jag hade svårt att se henne som någon annan än en del i familjen, för det var hon faktiskt. 
"I'm sorry, Rose. But you know that I don't like One Direction, right? can you please accept that.", klagade jag och viftade med händerna framför mig. Hon nickade försiktigt och jag såg hur hon granskade mig noga. 
"I just don't get it. Why do you hate them so much? What have they done to you?", den frågan hade hon ställt många gånger under irritation, jag hade alltid talat illa om det bandet och självklart hade hon gjort allt för att försvara dem, nu hade jag faktiskt inget riktigt svar på den frågan. 
"I just don't like their music, that's all.", svarade jag kort och ville faktiskt inte gå in på den lilla detaljen att Niall var i stort sätt min pojkvän för sisodär tre årsedan, men någon vecka innan min pappas död lämnade han mig ensam för sin karriär och hörde sedan aldrig mer av sig, vilket jag än idag aldrig kommer glömma. Speciellt inte att han bara stack när jag i princip behövde honom som mest. 
 
"Have fun tonight, and skip the alcohol.", flinade mamma innan jag stängde dörren efter mig. Jag suckade och klev in i den röda bilen som parkerats på våran uppfart. Josh och Kimbelys leenden var bekanta och jag hann knappt sätta mig ordentligt innan de började tjata om hur tråkigt det skulle ha utan mig i två veckor, men faktum var att jag visste att det inte alls var sant. De båda var väldigt framåtriktade och hade väldigt många vänner, jag dessutom hade som sagt svårt att ta in folk i mitt liv på riktigt, därför så höll jag mig ofta ifrån andra människor. 
Jag tittade noga på vad Kimbely hade på sig, även hon hade lockat sitt blonda vackra hår och på sig hade hon en fin glittrig klänning. Josh däremot, körde på samma som varje gång, någon slags skjorta, svarta byxor och hade kammat sitt svarta hår lite uppåtlutat. Det båda var som vanligt väldigt fina. 
 
"I don't know what's wrong with me, I know it's our night tonight, but I really have to go.", Josh tittade ner på sin halvuppätna rostbiff och tittade sedan bedjande upp mot oss. Som om han skämdes, vilket han egentligen också skulle. Aldrig brukade han dissa oss om nu inte anledningen var väldigt viktig, men om den vore viktig så skulle han ha berättat det. Därför så väntade jag på en fortsättning, en fortsättning som aldrig kom. Istället så harklade sig Kimbely också och gav med sin en svag nickning.
"I actually also have to go. I'll meet Stephan in one half hour.", Stephan, var det killen hon pratat om för några dagar sedan? han som var så speciell? jo, han måste ha varit väldigt speciell då hon dissade en utav våra sista dagar tillsammans på två veckor. Jag låtsades att inte ta åt mig och bara ryckte på axlarna. 
"What should you do, then?", jag tittade undrande på Josh som såg ut att rodna lite, jag förstod direkt att det handlade om en tjej, annars hade han inte betett sig så konstigt. 
"Her name is Chloe, I like her a lot and I think she's the one for me.", förklarade han simpelt och snabbt medans han reste sig upp. När Kimbely reste sig upp hon också så insåg jag att det inte var någon idé att sitta kvar här ensam och se dum ut. Alltid skulle kärleken förstöra allt, även om vi kommit överens om att kärlek aldrig skulle få komma emellan oss igen, då den lilla incidenten att Kimbely nästan miste både mig och Josh på grund av hennes ex pojkvän. Kärleken kunde verkligen göra oss blinda ibland. 
"But I'll drive you home, of course.", konstaterade Josh medans han satte på sig sin svarta jacka. Jag sade direkt emot och tyckte faktiskt inte att han skulle behöva skjutsa hem mig då det fanns andra sätt att ta sig hem på. 
 
"Bye, Jas! I miss you already!", ropade Kimbely då hon gått åt det motsatta hållet än mig. Jag vinkade lite snabbt till henne när jag sedan vände mig om igen för att börja gå hemåt. Den första snön hade faktiskt landat på Londons gator för några dagar sedan ,så att ta converse en kväll som denna var en dålig idé, bara efter de första femtio meterna hade mina fötter blivit till is och jag började frysa allt mer och mer, plötsligt började Josh erbjudande om att åka i en varm bil hem igen låta väldigt frästande, men till min egen besvikelse så förstod ju jag också att det var helt enkelt försent. 
Jag forsatte att plumsa i snön när jag plötsligt kommer till ett villaområde där jag inte alls kände igen mig. Vart var jag egentligen? Gatulamporna lyste fortfarande och trots att jag bott här i två och ett halft år nu så kunde jag ändå inte vägarna ordentligt. Musik och rörelser hördes ifrån huset mitt framför mig och jag kunde nästan känna doften utav alkohol komma emot mig. Skulle jag riskera att gå in där? bara fråga om vart jag var, kanske ta någon cider eller två, och sedan be någon visa mig vägen hem? Klockan var ju trots allt bara halv nio på kvällen.

Vad tror ni? Kommer hon att gå in eller kommer hon tillslut att fatta rätt beslut? Comment!

OMG alltså så jäävla bra, helt sjukt ! Du är begåvad

Svar: åh men guud, taaack söta du!
My Wesström

Det verkar som hon är den personen som kommer gå in!! Hihi
Kommer hon träffa Niall i nästa kapitel? Längtar till det!!💠💠💠
Hanna

Svar: japp, det är ute nu! :D <3
My Wesström

Älskar din novell :) ser fram emot att läsa mer!!

Svar: tack sötis!!
My Wesström

För kort del!!!!!

Svar: haha, tyckte den var helt lagom ;)
My Wesström

Neeeeej hon får inte!! Åh är redan fast <3

Svar: åh vad glad jag bliiir <3
My Wesström

Jag hoppas att dem får träffa varandra och förklara allting, det finns ingenting bättre än att få prata ut och förklara saker och ting!!

Super bra!!! <3

Åh, jag vet inte vad hon kommer göra. Jättebra del!:D

Svar: taack :D
My Wesström




Kom ihåg mig?