everything has changed, chapter 9

- Jasmin -
"I think I should go.", svarade jag bara och svalde hårt för att hålla tårarna inne. "Thank you for you took care of me last night.", jag reste mig upp, tog min mobil som låg på det lilla rumsbordet, traskade mig fort iväg till hallen och drog på mig skorna. 
"You're welcome.", svarade han kort och hade ett litet flin på läpparna. Vad han menade med det flinet visste jag inte, men om jag kände Niall rätt så hade jag känslan inom mig att det inte var sista gången jag såg honom i alla fall, och hur skulle han reagera om han fick reda på att allt var en lögn, att jag inte alls hade en pojkvän? Än så länge så trodde han det i varje fall och det kunde han få tro, för jag stod fortfarande fast vid mina tankar om att inte dejta honom igen. Hur fin han än var. 

 
Det hade gått tre år sedan vi senast sågs i verkligheten. Tre år utan att ens fått vetat hur han egentligen mådde. De gångerna han mådde dåligt, vem pratade han då med? men frågan jag ställde mig själv var, hur kunde han fortfarande betyda så mycket för mig? jag hade under dessa år kämpat med att få ut honom ur mitt minne, men varje gång jag tänkt på honom så har jag känt skuld, som om att jag trodde att han verkligen skulle komma tillbaka till mig en dag. 
Med illrande huvudvärk så gick jag sakta ner från de långa trapporna och försökte vara så diskret som möjligt. Ingen skulle få veta att jag varit hemma hos Niall och speciellt inte fansen då jag visste att galna människor som Rose skulle vara och nästan döda mig. 
Mina tankar var höga, men när jag sedan kom ut i den kalla vinterkylan så möttes jag utav en chock. Tiotals kameror var utanför den stora dörren och jag var alldeles för trött för att varken se in i någon av dem eller prata med dem. Jag såg förmodligen även ut som ett lik då jag inte alls tittat mig i spegeln idag. Frös gjorde jag också, men jag hade kvar mina tights sedan gårdagen på mig som värmde mina ben och på överkroppen.. Shit. 
Jag hade fortfarande Nialls tröja på mig och min dyrbara klänning var kvar i Nialls lägenhet. Jag förstod nu varför Niall log så mycket då jag lämnade hans lägenhet, och jag visste att det var en anledning för honom att få se mig igen. Hastigt tittade jag bak och förföljdes fortfarande av jobbiga fotografer och medier, det var försent att vända om. Jag visste nu också hur de kunde ana att det var Niall jag kom ut ifrån då jag bar en utav hans tröjor, men hur det nu kunde veta att just jag av de alla lägenheterna i huset kom från just Nialls lägenhet hade jag ingen aning om. 
 
Jag var äntligen framme vid Marias hus. Jag betalade taxin med pengarna jag hade innanför skalet på mobilen och sedan nästan sprang jag in, trots att huvudet och hela kroppen sade ifrån. 
"Oh my god.", Maria kom inspringande i hallen så fort jag kommit in genom dörren. "Where have you been and why do you look like a ghost?", frågade hon i förtvivlan. Jag tog händerna för huvudet och ryckte på axlarna. 
"I don't know. I think I was drinking too much last night and Kim promised me to stop me but he didn't. Niall took me home to his place and now I'm here.", jag tog det hela snabbt och kort, så jag slapp flera frågor. Maria skakade på huvudet och lade armarna i kors. 
"Yeah, I saw it in the paps this morning.", suckade hon och räckte mig en utav morgontidingarna. Jag ryckte snabbt åt mig den och behövde knappt vika upp den helt förrän jag såg förstasidan. Det hela var en bild på Niall som bärde på en brunhårig tjej - mig. Jag kunde inte skämmas mer vid detta tillfälle och ännu mer avsky var det att jag inte mindes något alls ifrån den natten. Jag fattade återigen hur paparazziarna kunde vara så säkra på att det var jag, igen. Jag suckade åt mig själv och klampade snabbt av mig mina gråa vans. 
"I looked horrible.", utbrast jag sedan och slängde iväg tidningen så den krockade hårt in i den vita väggen. Maria fnissade och lade en arm om min axel. 
"Have you seen yourself in the mirror today?", jag suckade och ruskade på huvudet till svar. Ville man ens se? Hon skrattade högt och pussade mig i pannan. "Go upstairs to your room. I'll be there soon with a cup of warm chocolate.", jag bara nickade på huvudet och log svagt. Jag kunde egentligen inte tacka Maria nog för allt hon gjort för både mig och George. Hon var verkligen som en andra mamma för oss båda. 
 
- Louis - 
Hand i hand gick jag med Eleanor ut ifrån affären. Jag var så innerligt stolt över att kunna visa upp hela världen att just hon var min. Världens finaste flickvän. Vi hade även lyckas hålla oss ifrån fotografer under det senaste dygnet och därför gick det väldigt fort och smidigt att hoppa in i bilen och köra raka vägen hem till mig igen.
 
Väl där hemma var allt som vanligt. Kläderna låg huller om buller och det var egentligen ingen ordning alls hemma i min lägenhet. Jag var fortfarande i London och hade tänk att stanna där i några dagar till, träffa Zayn och Liam då de också fortfarande befann sig vid trakterna. Niall hade jag däremot inte hört så värst mycket alls ifrån och han hade varit väldigt borta ifrån både medierna och ifrån våran gruppchatt via sms, vilket inte alls var likt honom. 
"Do you want some coffee?", Eleanor reste sig upp ur soffan och var påväg mot köket. Jag nickade svagt men riktade snabbt uppmärksamheten till mobilen igen och fortsatte intressera mig om vad fansen hade skrivit på Twitter. När jag sedan fick se någon uppdaterings sida med texten "Niall take a mystery girl home to his place last night. Who's she?" kunde jag bara inte låta bli att klicka på länken. Till min förvåning så var det faktiskt Niall jag såg, med en brunett i famnen. Han tittade inte alls in i kameran utan riktade blicken framåt hela tiden, antagligen låtsades han som om han inte brydde sig i dem alls, vilket han gjorde rätt i. 
"Louis!" hörde jag Eleanor ropa ifrån köket. Hastigt tittade jag dit och mötte hennes blick genom den stora öppningen som fanns mellan vardagsrummet och köket. "Who's the new girl Nialler are daiting?", frågade hon nyfiket och kom tillbaka med två kaffekoppar i varsin hand. Jag ryckte på axlarna och tittade frågande på henne.
"I don't know. How are you so sure that they're daiting?", frågade jag lite roat och höjde ögonbrynen. 
"I just saw some pics of her on Twitter when she leaved Nialls apartment with one of his shirts.", jag log. Kanske hade Niall äntligen hittat någon som kändes rätt för honom. Kanske hade han faktiskt vågat släppt in någon i hans liv igen. Jag visste inte alls hur han hade det med kärlekslivet innan vi blev vänner, men jag var helt säker på att han i alla fall inte hade haft något riktigt förhållande under tiden som en medlem i One Direction. 
"I have to call him.", konstaterade jag tillslut och tog upp mobilen ur fickan som jag sekunden tidigare hade lagt ner. Eftersom jag kunde hans nummer så gick det hela snabbt. Bara efter fyra singaler svarade han och han verkade faktiskt vara helt vanlig, i alla fall vad man hörde på rösten. 
"What's up, mate?", frågade jag som en bra början på en konversation. För på ville jag ju inte direkt vara, även om han nog förstod vilken fråga som skulle komma här näst. 
"I'm fine thanks. And you? have you been with Liam or Zayn yet? I actually miss you stupid boys.", skrattade han och verkade fortfarande helt lugn, som om han inte alls ville prata om den mystiska tjejen man ser på medierna. 
"I'm okay too, you know. No, I think we'll meet up tomorrow or something in that way. Now I'm with El and just chillin' in my flat.", jag flinade stort och väntade på att Niall skulle fortsätta, vilket han tydligt inte gjorde då det blev alldeles tyst i telefonen. "Okay, the reason to I called you was the girl. Who's she?"
Han harklade sig lite på andra sidan telefonen och jag kunde nästan se hur röd han blev om kinderna. 
"You've seen the pictures, haven't you?"
"Of course I have.", flinade jag, nu större än tidigare. "So, tell me about her. Do you actually know her or was she just an one night stand?", han fnös till lite bakom luren och väntade ett tag innan han slutligen svarade. 
"Well, I know her. It's a long story but we're not together and I think we'll not be it either. She was almost my girlfriend before xfactor, then I just wanted to focus on the music and now she's mad at me.", började han och skulle just till att fortsätta då jag avbröt. 
"Was it Jasminette? as you've talked about a lot before?", han svarade med något mummel som jag inte riktigt kunde tyda, men jag tog det som ett ja och fortsatte min fråga. "So.. Was did she in your apartmant if you two didn't slept together?"
"She slept on the couch and me in my bed. She was drunk last night så I just took her home to me. But she forgot her dress at my place so I think we need to met again and get our clothers back.", han lät övertygad. Som om han redan hade planerat allt. 
"Well, do you like her?", frågade jag tillslut i både nyfikenhet och i hopp om att han skulle säga ja. Alla i bandet hade dejtat åtminstone en tjej på dessa tre åren, Niall hade mest tvekat när det gällt tjejer och istället fokuserat på fansen. Men kanske skulle det här vara bra för honom, kanske behövde Niall en tjej i sitt liv då han ofta kände sig ensam när vi alla fyra utom Niall själv dejtade någon. Nu hade han ju dock Harry vid sin sida, men med Harrys charm så skulle han nog inte vara singel länge till, antog jag. 
"Uhm.. It was three years ago I saw her and stuff, but yeah. I think I like her, more than a friend. But it's hard to say, my feelings has always been there for her, but she's still mad at me and she has a boyfriend for gods sake!", jag skrattade lite åt hans reaktion och chokades även över att han tydligen haft känslor för henne i alla dessa år, även då de inte alls pratat. Även kunde jag förstå honom lite, när man var borta så mycket som vi var så stärks banden man har till sina nära och kära ännu mer, så att hans känslor för henne som en gång funnits där, kunde faktiskt ganska enkelt återuppstå då de fick syn på varandra. 
"You're a good guy, Nialler. She don't know what she missing."

Jahapp, lite längre del denna gång då den tidigare blev kort! Hehe ;) Vad tyckte ni då? och kommer Niall göra något som lockar Jasmins uppmärksamhet lite till? nästa kommer när ni kommenterar lite ;)

Jätte bra!!! Längtar till nästa :)

Svar: Taack :D
My Wesström

Gilla gilla, den ät perfekt , jag längtar redan till nästa kapitel då man får se vad som händer med yasminette ;)

Svar: hihi taack :D
My Wesström

God (: längtar till nästa!

Svar: Tack :D ute nu!
My Wesström

Så sjukt bra, den här novellen kommer bli asgrym!
Älskar dina noveller tusen gånger om, aldrig kommer någon kunna slå dina noveller!! ❤❤

Svar: men guuud vad söt å snäll du är gosan! Taack så heemskt mkt <3
My Wesström

Mer mer mer mer mer mer mer! Hoppas jasmin berättar sanningen för honom :)

Mer mer mer mer mer mer mer! Hoppas jasmin berättar sanningen för honom :)

Svar: haha ja de får vi hoppas ;)
My Wesström

SÅÅÅÅÅ BRA

Svar: TUUUSEN TAAACK :D
My Wesström

Åh, vad bra! Älskaade Louis perspektiv!:D

Joy

MER MER MER MER ÅÅÅH JAG ÄLSKAR DEN HÄR NOVELLEN :D

Svar: TACK TACK TACK , DU ÄR SÅÅÅ SNÄÄLL <3
My Wesström

Skit bra kapitel nu invänta nästa :) när kommer den ut ? :)

Svar: Taack :D den är ute nu :)
My Wesström

Åh så himla bra My! Kan verkligen inte vänta på nästa - den här novellen är SÅ grym!

Svar: Men din novell då Ellinooor, lika bra den å ju! taaack!! :D
My Wesström




Kom ihåg mig?